Vakıf Hakkında
Faruk Erem
Hümanist Dergi
Çiçekler

İtiraf Çeşitleri

Avukat ve Hakim

Küfür

Yemen

Kaktüsler

Faaliyetlerimiz

Hürriyeti Bağlayıcı Cezalar

Sağlık Köşesi

Romanya

Tuz

Yer Elması

Ön Kapak İçi

Arka Kapak İçi

Arka Kapak


Haberler
Gezelim Tanıyalım
Bize Yazın
Mithatpaşa Cad. No:66/6      Tel: 0312-419 38 65      Fax: 0312-419 76 25
 Ö
        zellikle kış aylarında tüketilen kök sebzeler topraktan aldıkları mineral ve vitaminler açısından oldukça zengindir. Bunlardan yer elması menülerde sıkça yer almasa da faydası tartışılmaz. Pişirilmesi diğer yemeklerden farklı değildir. Tencereye doğranan soğanlar (istenilen miktarda) yağda biraz pişirildikten sonra üstüne doğranan patatesle beraber bir süre daha tencerede çevrilir ve üstüne küpler halinde kesilen yer elmaları ve bir miktar pirinç konduktan sonra su ilâvesiyle pişmeye bırakılır. Yarım saat kadar sonra üzerine maydanoz serpilerek servis edilir.