Mithatpaşa Cad. No:66/6      Tel: 0312-419 38 65      Fax: 0312-222 78 43
26 Eylül 2001 tarihinde kuruluş kararını alan vakfımız onaltıncı yılını doldurmuş ve onyedinci yılına girmiş bulunmaktadır. Amaçlarını sanata ve sanatçıya destekle sınırlı tutmayan vakfımız hertürlü kültürel ve sanatsal faaliyette bulunabileceğini vakıf senedinde belirtmiştir.Bu amaca uygun olarak sanata ve kültüre ilgi duyan herkesi faaaliyetleri hakkında bilgilendirmekte ve yeteneklerini geliştirmek isteyen herkese yardımcı olmaktadır.

Vakfımız geçen bu süre içinde sanatçı adaylarına destek vermeyi sürdürmüş, bu arada resim, fotoğrafçılık ve ebru çalışmalarının yanında çeşitli bölgelerden oluşan saydam gösterileri yapmıştır. İlkbahar ve sonbahar olmak üzere senede iki kere çıkardığımız "Hümanist" adlı dergimizin yayını devam etmektedir. Hocamızın çeşitli yazıları ile sanat faaliyetlerimizi kapsayan dergimiz kültür sanat ağırlıklı konuları içermektedir...
FARUK EREM KÜLTÜR SANAT VAKFI
Sahibi
Faruk Erem Kültür Sanat Vakfı Adına
Vakıf Başkanı

Yayın Kurulu
Güzin Akyılmaz
Nilgün Akgün
Fotoğraflar
Güzin Akyılmaz

Vakfımızın tanıtımı ve faaliyetlerimizin duyurulması amacı ile çıkardığımız "Hümanist" adlı dergimizin onyedinci yılının sonbahar sayısı çıkartılmış ve ilgili yerlere dağıtılmıştır.

Türk Sanatı

Hakim Politik Baskı Altında

İhtişamlı Firuze Kubbeler

Gül

F.Erem'in Şiiri - Mertlik

Anasayaya Aykırılık

Çay

Balballar

Özbekistan

Çorba

Şubat sonu, Mart başı itibariyle ebru derslerimizi başlattık.
26 Şubat cumartesi günü Akün sahnesinde oynanan "Radyoyu-Hümayun adlı oyuna gittik.
7 Nisan Cumartesi günü Ziraat sahnesinde oynayan Melih Cevdet Anday'ın "Mikado'nun çöpleri" adlı oyununu izledik.
3 Mart cumartesi günü Opera sahnesinde "Fındıkkıran" balesini seyrettik.
8 Nisan Pazar günü Kuş cenneti ve iğne oyasıyla ünlü Ankara'nın ilçesi Nallıhan'ı gezmeye gittik.
12 Mayıs Cumartesi günü sezon içinde öğrencilerimizin yaptığı yağlı boya ve ebru çalışmalarını sergiledik.