Vakıf Hakkında

Mahalli Kıyafet

Gezelim-Görelim
Bize Yazın

1- Her sene sürdürdüğümüz resim çalışmaları ile beraber ikinci dönem yeni öğrencilerimizin de katılımıyla yeniden başlattığımız ebru çalışmalarımızı sezon sonu itibariyle tamamladık.

2- 2006 vakıf medeniyeti yılı vakıf haftası kutlama programı çerçevesinde düzenlenen Vakıflar Etkinlikler Sergisi'ne katılmak suretiyle fuar alanında bize ayrılan standda vakfımızın faaliyetlerinden olan ebru çalışmalarımız ile vakıf yayınlarımızı sergiledik. Vakfımızın tanıtımı açısından oldukça faydalı olan bu sergi sırasında vakıfların birbirleriyle olan ilişkilerinde çok güzel dayanışma örneklerine tanık olduk.
Vakıf gönüllülerimiz fuarda da yanımızdaydılar
Öğrencilerimiz fuarda bizleri yalnız bırakmadı
Ebru çalışmalarımızı çeşitlendirdik
Fuardaki standımızda ziyaretçilerimiz

3- Vakıflar haftası nedeniyle kültür etkinlikleri programına aldığımız görsel etkinlikler kapsamında misafirlerimizi ve öğrencilerimizi "ağaçlar ayakta ölür" isimli tiyatro oyununa götürdük. Başarıyla sahneye konmuş olan oyun hepimizin takdirini topladı.

4- Bu yıl daha önce fırsat bulup gidemediğimiz sadece milli bayramlarda açılan "pembe kökşk müzesi"ni gezme fısratımız oldu. İnönü ailesinin Atatürk'le beraber değişik fotoğraflarının da yer aldığı köşk müzesi aile anılarının canlı kanıtı eşyalarla beraber yakın tarihimizin belgesi niteliğindedir.
Pembe Köşkü Müzesinden Köşkte sergilenen eski saat

Mithatpaşa Cad. No:66/6      Tel: 0312-419 38 65      Fax: 0312-419 76 25