• Sezonun ikinci döneminde yeni öğrencilerimizle beraber ebru çalışmalarına başladık ve değişik yazı türleri ile değişik teknikler denedik.
Ebru çalışmalarımız
  • Vakfımızın kültür faaliyetleri kapsamında 10 Nisan Pazar günü öğrencilerimiz ve misafirlerimizle beraber "Seslerle Anadolu" müzikaline gittik.
  • 17 Nisan Pazar günü de "Anadolu Medeniyetler Müzesi" dahil olmak üzere çeşitli tarihi yerleri kapsayan "Eski Ankara Şehri" gezisine öğrencilerimizin katılımlarını sağladık.
  • 7 Mayıs Cumartesi günü vakıf haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından yapılan ebru ve yağlı boya çalışmalarını vakfımız binasında sergiledik.
  • Aynı gün geçmiş senelere ait faaliyetlerimiz konusunda bir DVD slayt gösterisi gerçekleştirdik.
  • Eski öğrencilerimizden Gülay Yiğittürk'ün 11 Mart'ta açtığı karma serginin açılışına vakıf olarak katıldık.
  • Gene aynı dönem öğrencilerimizden Çiğdem Demir Güllü'nün 26 Mayıs'ta açtığı karma serginin açılışında hazır bulunduk.
Vakıf Haftası açılış toplantısı (T.B.M.M.)
Öğrencilerimiz sergide
Sezon sonu sergimiz