Yapısal Gelişmeler

Tatil

Toplumun İnsanlar Üzerindeki Etkileri

İshakpaşa Sarayı

Her sene yaptığımız gibi Mart ayının başında ebru çalışmalarımızı yeniden başlattık.
Vakfımız kültür faaliyetleri kapsamında 15 Mart Pazar günü öğrencilerimiz ile misafirlerimizi Küçük Tiyatro'daki "Kuaförde bir gün" oyununa davet ettik.
12 Nisan Pazar günü Altındağ Tiyatrosu'nda sahnelenen "Nalınlar" adlı oyuna davetlilerimizi ve öğrencilerimizi götürdük.
Çeşitli tarihlerde müze gezileri yaptık. Bunlar arasında Makina Kimya, Tabiat tarihi, Türk Hava Kurumu, İstasyon Atatürk müze köşkü ve Hukuk Müzesi en başta sayacaklarımızdandır.
Sezon sonu sergimiz
2 Mayıs Cumartesi günü Gökçeyurt köyünde bulunan "Faruk Erem Hatıra Ormanına" fidan dikmek ve Muhtarlığı ziyaret etmek üzere bir gezi gerçekleştirdik.
Vakıf Haftası etkinlikleri kapsamında 9 Mayıs Cumartesi günü öğrencilerimiz tarafından yapılan yağlı boya resim ve ebru çalışmalarını vakfımız binasında sergiledik.
Vakıf Haftası açılış toplantısı